На 25.09.2021 година (сабота) во спортско рекреативниот комплекс во Куманово, во период од ...

Повеќе

Третиот меѓународен саем на органски и традиционални производи „Органска трпеза“ се одржа во саботата ...

Повеќе

Здружението на развој на земјоделството, заштита на животна средина преку истражување, едукација и одржување ...

Повеќе

Над 100 излагачи од земјава и од регионот ќе учествуваат на Меѓународниот саем на ...

Повеќе

Во спортската сала Куманово утре (сабота) со почеток во 11 часот, ќе се одржи  ...

Повеќе

Производители, компании, земјоделци од државава и од Србија, Бугарија, Ерменија, Хрватска и Словенија, денеска ...

Повеќе

На 21 септември во Куманово во рекреативниот центар – спортска сала со почеток во ...

Повеќе

Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Трајан Димковски, денеска во Куманово присутвуваше на саемот ...

Повеќе

Саемот на органска и традиционална храна и производи „Органска трпеза“ ќе се одржи на ...

Повеќе