Здружение  Живот

 

ЗА НАС

Здружение за развој на земјоделството и заштитата на животната средина преку истражување, едукација и одржување на биодиверзитет „ЖИВОТ“

Погледнете Ја Најновата Реклама

ОРГАНСКА ТРПЕЗА 2023

 

Кога?          29,30 септември – до 01 октомври
Од               09:00 до 18:00 часот.
Каде?         Спортско рекреативен комплекс Куманово

 

Здружението за развој на земјоделството

и заштитата на животната средина

За нас

Кои сме ние?

Саеми

Одржани саеми

Манифестации

Одржани манифестации

Проекти

Наши проекти

Активности

Наши активности

Контактирајте не

Можете да не контактирате на:

Тромеѓа бб. Куманово    Р.С Македонија

+389 70 88 88 17 Драган

+389 71 39 39 77 Благица

Работно време
Понеделник - Петок 09-17

Пратете порака

mk_MKMK