Членови

Здружението нема вработени, но повеќето членови се индивидуални земјоделци, производители на органски земјоделски производи, органски производи од животинско потекло, органски мед и производи од мед, органски и традиционални млечни производи, органска козметика, алтернативна медицина и мелеми, самоникнати растителни производи, органски ѓубрива и подлоги, органски кондиторски производи и барови, органски сокови, мармалади, џемови, органски зрна, свежо и сушено овошје и зеленчук, органско кафе, органски оцет, вино, пиво и ракија, сосови, напивки и паштети, пекарски производи, традиционални македонски производи, садови, производители или дистрибутери на опрема, машини, пакување, преработка и пакување на органски производи.

mk_MKMK