„Органска трпеза“ по третпат во Куманово

„Органска трпеза“ по третпат во Куманово

Третиот меѓународен саем на органски и традиционални производи „Органска трпеза“ се одржа во саботата пред градскиот базен во Куманово. Настанот е во организација на Здружението за развој на земјоделството и заштита на животна средина преку истражување, едукација и...
„Органска трпеза“ по третпат во Куманово

ТВ водителката Марија Георгиевска со признание за медиумска поддршка на македонските органски производители

Здружението на развој на земјоделството, заштита на животна средина преку истражување, едукација и одржување на биодиверзитетот „Живот“ и Меѓународниот саем на органска и традиционална храна „Органска трпеза“ Куманово, доделија признание на Марија Георгиевска, уредник...
„Органска трпеза“ по третпат во Куманово

Денеска во Куманово: 100 излагачи на саемот на органски производи

Над 100 излагачи од земјава и од регионот ќе учествуваат на Меѓународниот саем на органска и традиционална храна „Органска трпеза“ што ќе се одржи денеска во Куманово. Организаторите очекуваат 2.000 гости и најавуваат присуство на претставници од локалната самоуправа,...
„Органска трпеза“ по третпат во Куманово

Во Куманово ќе се одржи Меѓународен саем „Органска трпеза“

Во спортската сала Куманово утре (сабота) со почеток во 11 часот, ќе се одржи Меѓународен саем за органски производи „Органска трпеза“, која ја организира Здружението за развој на земјоделието „Живот“ од Куманово. Оваа манифестација на едно место ќе ги претстави...
„Органска трпеза“ по третпат во Куманово

Манифестација „Органска трпеза“ во Куманово

Производители, компании, земјоделци од државава и од Србија, Бугарија, Ерменија, Хрватска и Словенија, денеска ги изложија своите производи на Меѓународниот саем на органска и традиционална храна „Органска трпеза“ што се одржа во спортската сала во Куманово, во...
mk_MKMK