„Органска трпеза“ по четврти пат во Куманово

„Органска трпеза“ по четврти пат во Куманово

  На 25.09.2021 година (сабота) во спортско рекреативниот комплекс во Куманово, во период од 08:00 до 18:00 часот, ќе се одржи   ЧЕТВРТИОТ МЕЃУНАРОДЕН САЕМ НА ОРГАНСКИ И ТРАДИЦИОНАЛНИ ПРОИЗВОДИ „ОРГАНСКА ТРПЕЗА“   Пристигнување на излагачи – 08:00...
„Органска трпеза“ по четврти пат во Куманово

„Органска трпеза“ по третпат во Куманово

Третиот меѓународен саем на органски и традиционални производи „Органска трпеза“ се одржа во саботата пред градскиот базен во Куманово. Настанот е во организација на Здружението за развој на земјоделството и заштита на животна средина преку истражување, едукација и...
„Органска трпеза“ по четврти пат во Куманово

ТВ водителката Марија Георгиевска со признание за медиумска поддршка на македонските органски производители

Здружението на развој на земјоделството, заштита на животна средина преку истражување, едукација и одржување на биодиверзитетот „Живот“ и Меѓународниот саем на органска и традиционална храна „Органска трпеза“ Куманово, доделија признание на Марија Георгиевска, уредник...
„Органска трпеза“ по четврти пат во Куманово

Денеска во Куманово: 100 излагачи на саемот на органски производи

Над 100 излагачи од земјава и од регионот ќе учествуваат на Меѓународниот саем на органска и традиционална храна „Органска трпеза“ што ќе се одржи денеска во Куманово. Организаторите очекуваат 2.000 гости и најавуваат присуство на претставници од локалната самоуправа,...
„Органска трпеза“ по четврти пат во Куманово

Во Куманово ќе се одржи Меѓународен саем „Органска трпеза“

Во спортската сала Куманово утре (сабота) со почеток во 11 часот, ќе се одржи Меѓународен саем за органски производи „Органска трпеза“, која ја организира Здружението за развој на земјоделието „Живот“ од Куманово. Оваа манифестација на едно место ќе ги претстави...
mk_MKMK