„Органска трпеза“ по четврти пат во Куманово

„Органска трпеза“ по четврти пат во Куманово

  На 25.09.2021 година (сабота) во спортско рекреативниот комплекс во Куманово, во период од 08:00 до 18:00 часот, ќе се одржи   ЧЕТВРТИОТ МЕЃУНАРОДЕН САЕМ НА ОРГАНСКИ И ТРАДИЦИОНАЛНИ ПРОИЗВОДИ „ОРГАНСКА ТРПЕЗА“   Пристигнување на излагачи – 08:00...
mk_MKMK